שיניים קטנות....

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

26/03/2013 | 01:43 | מאת: רובי

שלום רב. יש לי בעיה של שיניים קדמיות הקטנות משאר השיניים. זה מאוד מפריע לי מבחינת מראה ופוגע לי בביטחון כאשר אני מחייכת. אני בת 16 ומאז ומתמיד דבר זה הפריע לי. כאשר הלכתי לבדיקות השיניים נאמר לי שאין מה לעשות כיוון שהשיניים צריכות לגדול עד גיל 18 ואם אז הם לא יגדלו ניתן יהיה להוסיף להן חרסינה. האם ייתכן טיפול מוקדם יותר בשיניים על מנת להגדילן? תודה רבה

26/03/2013 | 08:27 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

שלום רובי, אכן בסיבות גיל 17-18 מסתיימת התפתחות השיניים והלסתות, כך שיש להמתין.אך אולי כדאי בדיקה אצל מומחה לשיקום הפה ומומחה ליישור שיניים כדי להעריך אם בעייתך דורשת כרדע טיפול אחר מאשר ציפויי חרסינה. בברכה

05/04/2013 | 00:55 | מאת: רובי

תודה רבה על תשובתך.האם תוכל להמליץ לי על רופאים או מרפאות מסויימות באזור השרון המתמחות בשיקום הפה ויישור השיניים? תודה

מנהל פורום שיקום הפה