כתר זמני

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

23/03/2013 | 10:45 | מאת: ה.

שלום, יש לי כרגע 2 כתרים זמניים מחוברים ועליי לדחות את התורים להמשך הטיפול לכתרים הקבועים עקב נסיעה ארוכה לחו"ל. הייתי מעדיפה להמשיך את הטיפול כשאחזור ארצה ולכן רציתי לדעת כמה זמן ניתן להישאר עם הכתרים הזמניים והאם השארות איתם זמן רב עלולה לגרום לנזק כלשהו שכתר קבוע מונע זאת. יש לציין שאני שומרת על הגיינת פה ברמה גבוהה מאוד מאז תחילת הטיפול. תודה וחג שמח

23/03/2013 | 15:33 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

שלום, כתרים זמניים מיועדים לשמש כתחליף זמני בלבד ולא הייתי משאיר אותם מעבר למספר שבועות, אלא אם כן את תחת השגחה ובדיקה של רופא השיניים כדי לוודא שהדבק הזמני לא נשטף, כי אז יחדרו חיידקים ועלול להגרם נזק לשיניים. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה