שן חותכת שנפלה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

20/03/2013 | 17:12 | מאת: אלי

שלום רב ד"ר, אני בן 60. נפלה לי שן חותכת קדמית (שן 21) שיש בה טיפול שורש. ברצוני לדעת מה ניתן לעשות, מה האופציות שעומדות בפני ומה מומלץ. אציין שאינני מעוניין בשתל. תודה רבה.

20/03/2013 | 19:16 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אלי שלום, האופציות הטיפוליות הן: שתל וכתר; גשר חרסינה המערב 3 שיניים הסמוכות לשן החסרה; תותבת חלקית נשלפת של שן אחת; גשר מודבק מסוג מרילנד. לכל פתרון יתרונות וחסרונות שיש להסביר לך ושעליך להבין במהלך בדיקה יסודית אצל רופא משקם. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה