הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

15/01/2013 | 23:49 | מאת: ליאת

היי, אני בת 20. עתידה לעבור ניתוח הארכת כותרת בשיניים קדמיות 21 ו22. שאותן שברתי בגיל צעיר. עד היום הסתובבתי עם כתרים זמניים ועשיתי טיפולי שורש באותן שיניים וכן לא מזמן חידוש טיפולי שורש. על מנת לבצע כתרים קבועים המליצו לי לעשות את הניתוח. ראשית, רציתי לדעת אם הדבר ישפיע על האסתטיקה של השיניים שלי? אני עושה את התהליך הזה כדי לצאת עם שיניים יותר יפות ומפחיד אותי לאחר שקראתי שהדבר עלול לגרום לשיניים שונות וארוכות יותר. שנית, כמה זמן זה החלמה? ומה זה בעצם החלמה? מה אסור לי לעשות? איך יראו השיניים שלי (עם הכתר הזמני) עד לבניית הכתר הקבוע? תודה רבה.

20/01/2013 | 20:11 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

ליאת שלום, ניתוח הארכת כותרות בשיניים קדמיות יכול מאוד להשפיע על האסתטיקה בכך שהשיניים האלה עלולות להראות ארוכות יותר מהשכנות. אני ממליץ לך להוועץ בשלב ראשון עם מומחה לשיקום הפה ראשית לגבי הצורך האמיתי בניתוח כזה ולראות אם ניתןלטפל בשיניים האלה בשיטה אחרת שלא תפגע באסתטיקה. בברכה ד"ר איתן מיזיריצקי

מנהל פורום שיקום הפה