מוזר בלשון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

27/12/2012 | 21:46 | מאת: ג'וליה

שלום , אני האמת לא יודעת למי לפנות כי אני מרגישה שיכול להיות שאני סתם הוזה אבל קורה לי משהו נורא מוזר בלשון אני מרגישה סוג של כבדות על הלשון , מתיחות בשריר לקראת סופו של הלשון ולפעמים גם מן התכווצויות שנותנות לי הרגשה שהלשון הולכת אחורה\נפוחה והרגשה שזה יוביל לקיא.. זה לא נותן לי להרגיש לאכול חופשי ואני חרדה לגבי זה.. ממה זה נובע?דלקת?שריר תפוס?איך נטפלים בזה והאם כדאי לפנות לייעוץ רפואי?

27/12/2012 | 21:47 | מאת: ג'וליה

רציתי רק לציין שזה נמשך מזה כבר שלושה שבועות ולא בדיוק עובר אלא הולך וחוזר אבל משאיר הרגשה נורא מציקה לגבי זה ..

מנהל פורום שיקום הפה