כאבים בצד השמאלי בעת פיהוק

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

13/11/2012 | 08:18 | מאת: חופית

שלום! מזה שלושה ימים אני חשה בכאב בצד השמאלי של הפה מתחת לעצם הלחיים, אבל זה בעיקר בערב כאשר אני מפהקת, התחושה היא שהשריר כאילו תפוס. וכאשר אני פותחת את הפה לא חזק אז אין כאב רק התחושה של השריר התפוס. אין הפרעה או כאב בעת אכילה. האם יש סיבה לדאגה? דרכי טיפול? ייתכן שזה נובע מהתקררות או שצריך ללכת לבדיקה של רופא שיניים? תודה!

15/11/2012 | 15:47 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

חופית שלום רב, ממליץ לך להבדק ע"י רופא שיניים. זה יכול להיות על רקע שרירי, או מפרקי, או אחר וכדאי לאבחן נכון. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה