התלבטות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

10/11/2012 | 10:51 | מאת: שרון

שלום רב, ברור לי כי לא ניתן לקבל חוות דעת אישית אך נודה להתייחסותך במידת האפשר לאבי נפלו 3 שיניים עליונות טוחנות ו בצד השני 3 נוספות עומדות לפול בגלל בעיות דלקות חניכיים. אני שוקלים שתלי שיניים והוצע לנו לפני כן לעשות תהליך של הקצאת חניכיים ותותבות עד להחלמה ורק אז להחליט על המשך טיפול. האם זה הכרחי? תודה

10/11/2012 | 17:20 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

שרון שלום, נראה לי שהכיוון שהוצע לכם נכון כיוון שאסור לבצע שתלים כשיש דלקת חניכיים בפה. בהצלחה, ד"ר איתן מיזיריצקי - מומחה לשיקום הפה

מנהל פורום שיקום הפה