אכילת קרח

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

06/10/2012 | 22:49 | מאת: עמית

שלום, הבת שלי בת 18 ואין לה אף סתימה אחת !!! בחודשים האחרונים היא התחילה לאכול קרח כאילו זה חטיף (אין לה בפרעות אכילה) האם יכולה להיות פה בעיה מבחינת בריאוחת השינים - שחיקה של השיניים, שבר, פגיעה באמייל, בלסת ... ? תודה עמית

08/10/2012 | 18:13 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

עמית שלום רב, לא דבר בריא ללעוס קרח כיוון שזה קשה ויכול לגרום לנזק, אך בעיקר בגלל הפרשי הטמפרטורה הקיצוניים בהם עומדות השיניים, דבר אשר יכול לגרום לנזק לעצבי השיניים. בברכה ד"ר איתן מיזיריצקי

מנהל פורום שיקום הפה