דלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

05/10/2012 | 17:15 | מאת: מיכל

שלום רב! עשיתי כתר חרסינה בשן לפני שנתיים ולפני שבועיים גיליתי שיש לי מתחתיו דלקת בצורת בליטה קטנה. הרופא רשם לי אוגמנטין, פעמיים ביום במשך שבוע. האם יש קשר בין הכתר שעד כמה שאני מרגישה מונח היטב (אני לא מרגישה "מדרגה")לבין הדלקת ?

08/10/2012 | 18:11 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

מיכל שלום רב, יכול בהחלט להיות קשר בין הכתר לבין גרוי כלשהו של החניכיים. אך זה גם יכול להיות קשור לבעיה בשורש השן או סדק בשורש. עלייך לעבור בדיקה יסודית אצל רופא השיניים שלך לזיהוי ואבחון מקור הבעייה. בהצלחה, ד"ר איתן מיזיריצקי- מומחה לשיקום הפה

09/10/2012 | 21:42 | מאת: מיכל

ד"ר מיזיריצקי, שלום רב! בשן עליה מדובר, עם הכתר, נעשה טיפול שורש שנים לפני כן. זה אומר שהדלקת קשורה בהכרח לכתר שעשיתי לפני שנתיים? תודה על תגובתך הקודמת. בברכה, מיכל

מנהל פורום שיקום הפה