טיפול שורש ומבנה חרסינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

29/08/2012 | 04:23 | מאת: שרון

אני מיועדת לבצע חידוש טיפול שורש. רופא השינים שלי אמר שיש צורך גם במבנה חרסינה שישב על השן. רציתי לדעת האם יש סיכונים בחידוש טיפול שורש? מאחר ויש סתימה זמנית הדבוקה לשן כבר 4 שנים, אולי יהיה קשה להוציא אותה? אולי במהלך הניסיון הזה יסדקו לי את השן? בנוסף, רציתי לדעת איך נראה המבנה חרסינה, האם הוא נראה כמו כתר כסוף? או שהוא בצבע השיניים ולא יהיה ניתן להבחין בו?

31/08/2012 | 12:19 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

שרון שלום רב, בד"כ הסיכונים לפגוע בשן במהלך חידוש טיפול שורש הם מאוד נמוכים במיוחד אם הטיפול מבוצע ע"י מומחה לטיפולי שורש. בד"כ מבוצע חידוש ט"ש כשיש צורך רפואי ואז אין הרבה ברירות, פרט אולי לאפיסקומי, שזה ניתוח המסיר את הדלקת מקצה השורש ללא חידוש הטיפול. כתר חרסינה מותאם בצבע לשיניים הסמוכות ונראה אסתטי מאוד אם מבוצע היטב. בברכה

31/08/2012 | 12:35 | מאת: שרון

יש מקום לחשש?

מנהל פורום שיקום הפה