לסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

04/08/2012 | 14:49 | מאת: סירין

שלום אני בת 22 ללא בעיות השיניים ופה כאשר הייתי מחייכת רק השיניים הופיעו היה לי חיוך מקסים אבל לפני כשנה וחצי נפלתי מההליכון ונחתך לי הפרלונום העליון הבשר בין השפה והלסת ומאז כאשר אני מחייכת כל השפה העליונה בורחת למעלה וכל הלסת והחניכיים מופיעות וזנ מאוד מפריע לי הפסקתי לחייך מה ניתן לעשות האם רק בניתוח או שיש הדבקה כפי שקראתי בכמה אתרים איזה פתרונות יש והיכןניתן לבצע אותן

04/08/2012 | 23:01 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

סירין שלום, ראשית יש צורך להתרשם באופן ישיר מהבעייה האסתטית כדי להמליץ לך על פתרון. יתכן ויהיה צורך בניתוח כדי לתפור את השפה בחלקה הפנימי חזרה ללסת. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה