כתר שהשחיר בשן קידמית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

30/07/2012 | 04:56 | מאת: אליה

לפני כ 15 שנה שברתי שן קידמית וכתוצאה מכך רופא השיניים התקין לי שתל של כתר, הכתר נראה מצויין אבל בנקודת החיבור בינו ובין החניכיים ישנו כתם שחור שמאוד מאוד מפריע לי, עד כדאי כך שאני מתביישת לחייך! וזו לא קלישאה... מה עושים? האם אפשר להלבין את החלק המושחר ללא כתר חדש? האם כדאי לעשות כתר חדש למרות שזה במצב מצויין? ראוי לציין שהטיפול שעברתי אז היה כל כך טראומתי שאני ממש פוחדת להתעסק עם השן הזו. תודה רבה!

30/07/2012 | 20:35 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אליה שלום, לא ניתן להלבין את החלק השחור וכנראה שהדרך היחידה היא לבצע כתר חדש. כמובן זה מותנה בבדיקה של רופא. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה