שלום, אני רוצה לדעת מה המחירים הממוצעים-זולים ל...

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

11/07/2012 | 00:15 | מאת: snake24

אני צריך לעשות טיפול של שיננית וסתימה מה המחירים ה"אמיתיים" של הטיפולים האלו?

11/07/2012 | 13:45 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אני מצטער, אבל זה לא מתפקידי הפורום לעסוק במחירי טיפולים. בברכה

13/07/2012 | 14:51 | מאת: tbh

בטוחה, עבור כולם! אולי אם זה כן יעלה פעם לדיון(נראה אמיץ אחד), יחול שינוי באנורמאליה הזאת שנקראת טיפול שיניים!!!! לצערי, מדברת מתוך כאבי תופת, שבגלל שאין לי כסף, לא יכולה לקבל טיפול, לעומת,טונות של טיפולים ששופכים על כאב של כל אבר אחר בגוף!!!!!!! חושבת שהגיע הזמן שדווקא אתם, למרות מכרה הזהב שמצאתם במקצועכם,תראו שאפשר גם אחרת, ולא כמו בשיר:" אנשים בלי כסף לא שווים פרוטה"..

מנהל פורום שיקום הפה