לשון לבנה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

04/07/2012 | 09:52 | מאת: אבי

שלום ד"ר. אני בן 33, בריא בדר"כ. שמתי לב לאחרונה כי החלק האחורי של הלשון שלי מעט לבן. מדובר בחלק ממש אחורי במקום בו איני יכול לגרד או לנקות אותו. מדובר במעין שכבה שמורכבת מפסים ונקודות קטנים וצמודים. שאלתי: האם החלק האחורי של הלשון אמור להיות כזה? באם מדובר בפטרייה, היא לא הייתה אמורה להתפשט גם לאמצע ותחילת הלשון? אציין כי בשבועות האחרונים אני סובל מליחה מרובה בגרון. תודה על תשובתך.

04/07/2012 | 20:13 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אבי שלום, יתכן שזה בגלל הליחה, יחד עם זאת יש לשלול שזה פטריה שבד"כ שורפת או צורבת בלשון. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה