שאלה בנוגע לשן עם טיפול שורש

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

27/06/2012 | 10:42 | מאת: דנה

שלום ד"ר עברתי טיפול שורש בשן אחורית לפני כשנתיים. אחרי הטיפול חזרתי לרופא בטענה שאני מרגישה כמו "דפיקות מתוך השן" בדק אמר לי אין כלום... אחרי חודשיים שוב באתי בטענה שעדיין אני מרגישה ממש רגישות בשן ובאזור מסויים כשאני נוגעת כואב לי. עשיתי צילום בצילום היה הכל בסדר ככב כל כמה זמן אני חוזרת לרופא והכל בסדר עברתי עודד רופא שגם הוא אמר הכל בסדר עכשיו אני שותה משהו קר וממש כואבת לי השן או אם יש רוח אז כואבת לי השן. אני עובדת עצות. וגם אני פחדנית ממש מרופאי שיניים. אולי משהו מהשורש נשאר בשן ולא רואים? מה זה יכול להיות? תודה רבה לך

27/06/2012 | 10:47 | מאת: דנה

חשוב לציין שלפעמיים יש לי גולה צמוד לשן הכואבת שאני נוגעת בה חזק יוצא ממנה דם. וזה נעלם

מנהל פורום שיקום הפה