כתר בשן קידמית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

15/06/2012 | 01:39 | מאת: שירה

לום, בילדותי קיבלתי מכה בשן הקידמית. לפניי שבע שנים עשיתי טיפול שורש ומכיוון שהשן הצהיבה פניתי לרופא שיניים, הוא אמר שיש לי דלקת, ניקז לי אותה ולאחר חודשיים באתי למדידות וכתר זמני. הכתר נפל יומיים אחר כך והוא הדביק לי שוב, היום באתי לעשות את הכתר הקבוע וכשהוא הוציא לי את הכתר גם המבנה יצא והדיף ריח נורא!! הרופא אמר שזה בגלל שהמבנה יצא. בסוך נשארתי עם הכתר הזמני כיוון שהכתר לט התאים כל כך בצבע ונשלח שוב למעבדה.. האם זה תקין? למה היה ריח נוראי?

15/06/2012 | 15:39 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

שירה שלום, ריח רע הוא לא סימן טוב אבל לא בהכרח שיש בעייה בשן. יש לבצע בדיקה יסודית אצל רופא שיניים משקם. בברכה

15/06/2012 | 19:49 | מאת: שירה

מנהל פורום שיקום הפה