שימוש במי פה כלורסידין

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

24/03/2017 | 13:58 | מאת: דנה

רציתי לשאול אם אפשר להשתמש מעל שבוע ימים . פשטו עקרו לי שן ופתאום גם לאחר העקירה כמה ימים התחילה דלקת עכשיו כבר נותנים אנטביוטיקה אבל כמה ימים מותר להשתמש במי פה הנל ואחרי כמה ימים אפשר לצחצח המקום או לחכות עד שהדלקת הכאב יעברו .

שלום דנה שטיפות כלורהקסידין ניתנות כשיש חשד לזיהום מקור העקירה השטיפות מיועדות לזמן שבין 7-14 יום לשטיפות יש נטיה לצבוע שיניים בגוון חום ....שניתן להסירן אצל השינננית לא מומלץ להשתמש בהם מעל שבועיים החלמה מהירה ד"ר הכט

מנהל פורום שיקום הפה