סגר לא תקין בעקבות מין אוראלי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

04/03/2017 | 12:09 | מאת: דניאל

שלום רב, שמי דניאל בן 21 ובגיל 16 בערך התחלתי טיפול שיניים בגשר עד גיל 17.5 לתיקון סגר לא תקין (underbite) וליישור השיניים. לפני כשנתיים נכנסתי למערכת יחסים בו אנו מנהלים יחסי מין באופן תדיר. בכל פעם שאני מבצע מין אוראלי בבת זוגתי, אני יוצא עם סגר לא תקין למספר שעות ואז הלסת חוזרת למצב תקין. לאחרונה אחרי ביצוע מין אוראלי שוב חזר ה-underbite ולא "נרפא" אחרי מספר שעות. כרגע יש לי סגר לא תקין כפי שהיה לפני הגשר. אני לא מבצע מין אוראלי בצורה בלתי רגילה או אלימה או בצורה שאמורה לעוות את צורת הלסת שלי, ואני מאוד מודאג שהמצב יישאר בסגר לקוי והסגר מאוד מפריע לי כרגע. אולי ראוי לציין שלפני כשנה שרירי הלסת שלי "נתפסו" למצב שלא היה ניתן לפתוח את הפה - מצב שנמשך כחודשיים עד שחזר למצב רגיל. לאחר ביקור אצל רופא השיניים הבנתי שהמצב גם כן בגלל פעולה מאומצת של הלסת - כנראה ממין אוראלי. אשמח מאוד לעזרה לגבי הסגר וייעוץ לגבי מה לעשות. תודה רבה, דניאל

04/03/2017 | 13:05 | מאת: ד"רהכט

הפורום בא לטפל בבעיות דנטליות ולא בבעיות שקשורות בסקס בבעיות הללו נא לפנות לסקסולוג תודה ד"ר הכט גדעון

הפורום בא לטפל בבעיות שיניים ולא בבעיות סקס פנה לסקסולוג\גניקולוג תודה ד"ר הכט גדעון

06/03/2017 | 18:36 | מאת: דניאל

השאלה לא הייתה בנוגע לסקס כלל וכלל. אשמח אם תקרא אותה שוב - היא הייתה בנוגע ל-underbite של הלסת.

מנהל פורום שיקום הפה