הבדלים בין חומרים לסתימה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

27/01/2017 | 01:51 | מאת: מיכל

שלום מה ההבדלים, ומה מתאים לאיזה מקרה, בין מילוי קומפוזיט למילוי פוג'י 9? והאם 2 החומרים מתאימים בתור סתימות גדולות לשיניים אחורית (טוחנות). ומה יעילותם לטווח הארוך? תודה

מיכל שלום פוגי 9 או בשמו החדש אקוויה הוא חומר הקרוי בלשווננו גלס יונומר עמידותו ללחצים קטנה יותר מחומרים מרוכבים אבל יש לו תכונות מצוינות כמו שחרור פלואור ,מה שהופך אותו לחומר מצוין לשחזורים לאנשים עם מוקדי עששות ניתן להשתמש בשני החומרים ,לסתימות אחוריות ,אבל כפי שציינתי התוצאות האסטתיות הרבה יותר מוצלחות בשמוש בחומרים מרוכבים כמובן שיש לשקול לגופו של עיניין כל מקרה ,וניתן לשלב בין החומרים אפילו באותה שן תודה ד"ר הכט גדעון נייד 0545777394

מנהל פורום שיקום הפה