שיקום נסיגת חניכיים - האם אפשרי?

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

14/01/2017 | 20:54 | מאת: תומר

שלום רב אני בן 31, משתדל לשמור על שיניים בריאות, נבדק אצל רופא ועובר ניקוי שן אחת לשנה. יש לי שתי סתימות, ומעבר לכך תמיד אומרים לי שהשיניים שלי מאוד טובות חוץ מבעיה אחת: נסיגת חניכיים. היו שטענו שאני מצחצח חזק מדי. האם ניתן להחזיר את הגלגל לאחור ולשקם את נסיגת החניכיים? תודה מראש

תומר שלום האם אתה באמת מצחצח שיניים חזק מדי? האם להורים שלך יש רקע של מחלת חניכיים וגם הם סבלו מנסיגה חניכיים קשה לי לענות לך בלי לראות צילומים של כל הפה ובדיקה קלינית יש טיפולים שיכולים למנוע החרפהה קשה לחזור לאחור... תודה ד"ר הכט גדעון נייד 0545777394

מנהל פורום שיקום הפה