רגישות לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

18/04/2012 | 20:04 | מאת: איריס

שלום גם אני עברתי טיפול שורש בשן (למרות שקיבלתי 2 חוות דעת שאמרו שהכל תקין)מאחר והייתה רגישות לקור וחום. לאחר טיפול השורש עדיין יש רגישות, אמנם פחות אבל עדיין כואב. רופא השיניים לא מצליח להבין מה הבעייה. מה עושים?

18/04/2012 | 20:44 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

איריס שלום, לשם כך ישנם מומחים לטיפולי שורש, בין היתר על מנת לאבחן בעיות מהסוג הזה. בברכה

18/04/2012 | 20:50 | מאת: איריס

האם ניתן לקבל חוות דעת מרופא מומחה מבלי ש"יפציץ" במחיר ויתחיל ל"קדוח" כמה הטיפול שקיבלתי היה לקוי ולשמוח לאידי...

מנהל פורום שיקום הפה