כתרים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

17/04/2012 | 12:44 | מאת: שרה

צהריים טובים שמי שרה כבת 35 ואני סבלתי בעברי מדלקת חניכיים ותזוזה של השיניים עברתי ניתוח לפני כ 12 שנים התוצאה היתה טובה והחזיקה מעמד בדרך גם כמה טיפולי שורש כתרים וסתימות וגם הלבנת שיניים בלייזר. לאחרונה החלו לי כאבים בשיניים היכן שהכתרים נמצאים וגם קצת דלקת וריח לא נעים מהפה המליצו לי מספר דברים כמו עקירת כל השיניים בהם יש כתרים והשתלות וגם יישור שיניים בחלק התחתון ולאחר מכן בחלק העליון הצעות נוספות כמו להסיר את כל הכתרים ולהחליפם בחדשים השאלה שלי היא: האם גשר יועיל במצב שלי? איזה כתרים לבחור מה ההמלצה הכי טובה לבעיה שלי מבחינת החניכיים? נ.ב המחירים שהציעו לי על הכתרים הזויים כמו 4000 שח לכתר זירקוניה או רופא אחר 1400 שח לכתר זירוניקה נשמע שהנושא הזה הוא קצת פרוץ?!? מחכה לתשובה תודה רבה ויום טוב

17/04/2012 | 23:06 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

שרה שלום, לא ניתן לתת לך יעוץ רפואי ספציפי בלי בדיקה קלינית וצילומים. ישנם פערים במחירים הנובעים מרפואה פרטית מול ציבורית או רופא מומחה מול רופא שיניים כללי, ועוד. ממליץ לך להבדק אצל מומחה לשיקום הפה ובמידת הצורך גם מומחה לחניכיים. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה