סוגי כתרים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

27/03/2012 | 20:20 | מאת: גל

שלום שן אחורית עם סתימה נשברה עקב אכילת משהו קשה רופא הציע לי כתר ללא טיפול שורש וכמו כן טען שכתר חרסינה כדוגמת זה המכוסה בביטוח הראל למשל אינו רציני ויש להוסיך מעל 1000 שקל לחומר טוב יותר האם ייתכן שכתרים שביטוח מממן פסולים ?

28/03/2012 | 09:11 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

גל שלום, ישנם סוגים שונים של כתרים באיכויות שונות ובמעבדות שונות שעלותם משתנה. בסופו של דבר הגורם העיקרי שקובע את איכותו של כתר חרסינה זה הרופא המשקם ולכן ממליץ מאוד על בחירה קפדנית של רופא השיניים. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה