רגישות בשיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

12/03/2012 | 07:22 | מאת: יצחק

שלום רב, לאחר כאב מסוג רגישות גבוהה (לא חום וקור אלא הצקה תמידית) שהייתה לי בשיניים 16, 17 ניגשתי לרופא השיניים שערך לי בדיקת רגישות מקומית וחווה דעתו כי עלי לבצע טיפול שורש בשן מס' 16 שהיא מקור הבעיה. לאחר ביצוע הטיפול הכאבים נשארו והרופא בדק אותי שוב ואמר כי זה לא משן 16 שעברה טיפול שורש אלא משן 17 ואין מקור הכאבים בחור או בבעיה בשן לפי הצילום נראה כי מוך השן רחוק מהאמייל ולכן לא נצפתה כל בעיה בשן ואולם משחות נגד רגישות שנמרחו על ידי הרופא ומשחות שיניים המיוחדות לרגישות לא עוזרות לי , אני שוקל לעקור את השן ובזאת לשים סוף לסיפור (זו השן האחרונה). מה יכול להיות מקור הבעיה ?

14/03/2012 | 08:16 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

נדרש איבחון מאוד מדוייק בעזרת בדיקה קלינית ורנטגנית על מנת לקבוע את מקור וסיבת הכאב. ממליץ על בדיקה אצל מומחה לטיפולי שורש לפני שעוקרים שן. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה