גשר וציפויי שיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

28/02/2012 | 12:15 | מאת: גלית

שלום רב שאלתי קשורה לציפויי השיניים מסוג הלימינט האם היא מתאימה לשיניים שהם רחבות? כמה זמן זה מחזיק וממה צריך להזהר בעת האכילה ( כוונתי גם לשתייה של משקאות כהים כגון אייס קפה...). ושאלה נוספת לגבי גשר בשיניים קדמיות שבנוי על 3 כתרים האם מומלץ וכדאי לעשות שתל או כתר מסוג זירקוניה? בתודה מראש.

03/03/2012 | 18:58 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

גלית שלום רב, ציפויי חרסינה יכולים להתאים גם לשיניים רחבות ולגבי שתל או גשר, זו שאלה מאוד ספציפית ועליי לבחון את כל הפרמטרים בפה ואז לתת את המלצתי. בברכה

20/03/2012 | 15:27 | מאת: מוניקה להב

על מנת לענות על השאלה יש צורך בבדיקה קלינית של רופא. אך למינט מבוצע הכל בעיקר לבעיות אסטתיות והחוזק שלו הינו כמו כתר כיוון שהוא מיוצר במעבדה. מוניקה להב מנהלת תחום שיניים ותפעול אמריקן לייזר

מנהל פורום שיקום הפה