האם יש תואר של משרד הבריאות "מומחה להשתלות"?

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

04/02/2012 | 14:01 | מאת: ורד

לא מצאתי "מומחה להשתלות"באתר של משרד הבריאות.למי לפנות כאשר יש לי בעית חניכיים בגשר וצריך לבנות לי שן חדשה אבל יש לי בעיה של ספיגת עצם בלסת ואני גם אחרי הפסקה של 10 חודשים מאז לקחתי אקטינול שגרם לבעיה בעין כתוצאה מהביספוספונטים? האם לפנות למומחה בשיקום הפה או למומחה חניכיים או למומחה כירורגית פה ולסת? תודה

04/02/2012 | 16:37 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

ורד שלום, ראשית אין התמחות להשתלות שיניים בארץ. לאור מורכבות המקרה, אני ממליץ לך לגשת למומחה לשיקום הפה לבדיקה ותוכנית טיפול ולאחר מכן, לצורך טיפול כירורגי, לפנות למומחה לחניכיים או לניתוחי פה ולסת. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה