קובאלט כרום

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

31/01/2012 | 21:39 | מאת: אורנה

שלום... אני מעוניינת לקבל דעה לגבי החומר קובאלט כרום כבסיס לכתרי חרסינה בשש שיניים קדמיות .הרופא דיבר על היכולת לקבל בסיס מדויק יותר מאשר במתכת חצי אצילה, מפני שהבסיס מהקובלט כרום נעשה על ידי מחשב בעוד בסיס ממתכת חצי אצילה נעשת ע"י הטכנאי יד אדם . בנוסף האם מתכת אצילה מספיק חזקה לשש שיניים קדמיות ? מהי המתכת המומלצת ביותר כבסיס לכתרי חרסינה בשש השיניים הקדמיות [זרקוניה לא אפשרי כי על הגשר הזה להיות מחובר ] תודה רבה

01/02/2012 | 19:08 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אורנה שלום, ניתן לעשות כתרים קדמיים מזרקוניה גם אם הם מחוברים, וזה חומר אסתטי ביותר לכתרים בשיניים קדמיות. בברכה

02/02/2012 | 11:07 | מאת: אורנה

תודה על התשובה ,אך בכל זאת הייתי רוצה קצת יותר פרטים מנסיונך על הקובאלט כרום ואיך הוא עומד ביחס למתכת אצילה בכל מה שנוגע למידת הידידותיות לרקמות ,וביכולת להגיע לרמת אסתטיקה טובה .ושוב תודה ויום נעים ....

מנהל פורום שיקום הפה