דלקת מתחת לכתר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

10/01/2012 | 18:02 | מאת: חני

לפני כ10 שנים עברתי טיפול שיניים מאסיבי, הכולל כתרים, בחניכיים העליונות, עניין של כמה חודשים נוצר רווח בשיניים הקדמיות שהולך וגדל, הייתי אצל הרופא שטען לאחר הצילום שאין מנוס צריך לעקור את שלושת השיניים הקדמיות כי נוצרה דלקת, האם אין מוצא אחר? רק לעקור? לא ניתן להבריא דלקת מתחת לכתר? הדלקת היא בשורשי השיניים.

11/01/2012 | 16:02 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

חני שלום, אני ממליץ לך להתייעץ עם מומחה לשיקום הפה לפני שאת עוקרת שיניים. בברכה, ד"ר איתן מיזיריצקי

11/01/2012 | 17:36 | מאת: חני

על תגובתך המהירה.

מנהל פורום שיקום הפה