כשל בהשתלה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

10/01/2012 | 15:51 | מאת: טל

עברתי השתלה שנכשלה. לאחר שהוצא השתל, אזור החניכיים בלסת התחתונה שינה צורה. נכון להיום האזור נוקשה וכל העור מתוח. עברו שלושה חודשים ואין שיפור. לטענת הרופא העצם נבנית והכל תקין. איני בטוחה ואשמח להבין עם מי עדיף לי להתייעץ - מומחה בכירורגיית פה ולסת? מומחה לשיקום הפה? אחר? תודה !

11/01/2012 | 15:59 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

טל שלום, תרשים הזרימה הוא קודם כל למומחה לשיקום הפה כיוון שהוא הרופא שיעשה את כל האינטגרציה והתכנון של הטיפול שלך ובמידה והוא ימצא לנכון, אז הוא יפנה אותך ליעוץ אצל מומחה לניתוחי פה ולסתות. בברכה, ד"ר איתן מיזיריצקי

מנהל פורום שיקום הפה