שיטת BCS IMPLANTS

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

02/01/2012 | 15:13 | מאת: מרי

שלום רב הנני כבת 80 שנים ורב שיני נשרו . הוצע לי טיפול בשיטה של BCS כאשר שמים ברגים גדולים בחניכיים ועליהם מרכיבים תותבת . האם מישהו שמע על השיטה ויוכל להמליץ או לתת פרטים עליה . מה שחשוב לי שלא אסכן את עצמי מבחינה בריאותית על ידי טיפול זה אודה לתשובה מרי

02/01/2012 | 15:55 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

מרי שלום, אני לא מכיר את שם השיטה הזו. אני ממליץ על טיפול של רופא מומחה. בברכה ד"ר איתן מיזיריצקי

02/01/2012 | 18:16 | מאת: מרי

האם אתה מכיר שיטה של הרכבת ברגים גדולים בלסת, ועליהם שמים תותבת קבועה . טיפול שנעשה תוך 3 ימים לכל היותר . יכול להיות שטעיתי בשם . תודה מרי

מנהל פורום שיקום הפה