שן על שן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

12/12/2011 | 14:22 | מאת: נעם

שלום! אחת משהשניים הקדמיות עולה על השנייה. אני בכיתה ט? פעם הלכתי לאיזה רופא לגשר אחד והוא אמר לי שאני צריכה גשר למשהו כמו שנה. עכשיו אני מנסה למצוא אלטרנטיבה אחרת לטפל בשניים שלי בגלל שכל שאר השניים שלי מסודרות עשר! חשבתי אולי על ליטוש או משהו כזה .. תודה רבה נעם

12/12/2011 | 17:25 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

נעם שלום, קצת קשה לי לדבר על פיתרון של בעיה שאני לא רואה בדיוק את היקפה. בכל אופן קצת מוזר שמדברים איתך על טיפול של שנה כיוון שאת מתארת בעיה שנשמעת יחסית פשוטה לתיקון. אבלשוב אומר שאני חייב לראות כדי לתת תשובה מדוייקת. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה