ביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  מידענות רפואית - תמיכה

09/09/2001 | 14:49 | מאת: מלך

שלום דר' לפני שלו עשרה שנה הוכרתי על ידי המוסד לבטוח לאומי כנפגע תאונת עבודה בעין ימין בפרוטוקול הוועדה נרשם "הוועדה אינה מתייחסת לתקנה חמש עשרה" הראיה שלי אז בעין הפגועה הוגדרה כ-שש/שישים ובעין השניה שש/תשע, נכון להיום הראיה בעין הפגועה מוגדרת "שתי אצבעות מחצי מטר" + פזילה של עשרים וחמש פריזמות ובעין השניה ירדה הראיה ל-שש/שתייםעשרה. הגשתי תביעה למוסד לביטוח לאומי על החמרת מצב ונדחתי על ידם. שאלתי: האם יש איזה שהוא ספר המסביר מהי תקנה חמש עשרה???????? האם יש למחוקק איזה שהוא קריטוריון המגדיר החמרת מצב מהי ????????? האם לאור הנתונים הנ"ל אני יכול לפנות לבית הדין לעבודה אודה מראש

09/09/2001 | 19:18 | מאת:

שלום, נסה לברר את המידע באתר הביטוח הלאומי: http://www.btl.gov.il שנה טובה, דינה

18/01/2009 | 16:36 | מאת: mari

שלום: יש לי שנולדה עם קוצר ראיה ופזילה האם ביטוח לאומי מכיר בבעיה זו ואם כן למי לפנות.