מה הם הסיכויים להריון ..

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

08/09/2010 | 08:57 | מאת: אילנית

שלום, עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית לצורך הפרדת הידבקויות ברחם אחרי לידה,ואחרי שהתאוששתי מהרדמה, הכירורג "הודיע" לי שדופן הרחם היתה דקה במיוחד ומנגיעה קלה של מכשיר היסטרוסקופיה - נוצר חור קטן בדופן הרחם [הידבקויות הופרדו והותקן התקן תוך רחמי] אני כבר חודש אחרי ולא התפתחו זיהומים.. מה הם הסיכויים שאוכל שוב להרות?

09/09/2010 | 13:53 | מאת: ד"ר אבישלום שרון

עקרונית הסיכויים טובים כרגיל, אלא אם כן, מופיעה בעיה שלא אובחנה קודם, למשל, חזרה של ההידבקויות. ד"ר שרון

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון