בצקות לאחר לידה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

21/08/2010 | 22:18 | מאת: נטלי

שלום, ילדתי לפני 7 שבועות. בהיריון לא היו לי בצקות. 5 ימים אחרי הלידה הופיעו בצקות קלות בכפות רגליים עם שטף דך מקומי וכאב בהליכה. נאמר לי שזה מהאינפוזיה שקיבלתי בחדר לידה ויעלם מעצמו. עברו 6 שבועות וזה לא נעלם. רופאת נשים בביקורת לפני שבוע לא ייחסה לכך חשיבות. מה אני אמורה לעשות? יעלם מעצמו? בדיקות?

22/08/2010 | 07:05 | מאת: ד"ר בני פיינר

נטלי שלום, בד"כ הבצקות אכן עובות במלך תקופת משכב הלידה (6 שבועות). אם אין כל שיפור פני לרופא המשפחה והתייעצי אתו אם יש מקום לקצת ברור בנוגע לסיבת הבצקות שלא עוברות (כמו לדוגמא דברים הקשורים בתפקוד הכליות ועוד). בכל מקרה מרבית הסיכויים שהעניין יסתדר מעצמו. בברכה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון