הפרשות מהנרתיק וריח חזק

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

29/08/2016 | 22:32 | מאת: נטע

כבר מס' חודשים שיש לי הפרשות מאוד כבדות בצבע לבן/שקוף, זה יכול להיות לתקופה של כמה שבועות ויכול להפסיק ולחזור. מדובר בהפרשות כבדות שממש פוגעות בי ביומיום ברטיבות ובשל ריח חזק מאוד (לא מסריח בכלל, אבל ריח נרתיקי חזק) אני בת 27, נשואה ללא ילדים ונוטלת גלולות מסוג יאז ואין לי תופעות נוספות שמעידות על דלקת כמו ריח רע, גרד, אודם וכו' (ולא משתמשת בתחתוניות) האם זה תקין? למה זה יכול להיות קשור

31/08/2016 | 13:21 | מאת: ד"ר בני פיינר

נטע שלום, על מנת לאבחן האם קיימת בעייה ומהי יש להשלים גם בדיקה גופנית ולשם כך עליך להיבדק ע"י רופא/ת נשים. בברכה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון