בעיות חוזרות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

01/06/2015 | 00:39 | מאת: ל.

שלום, אני פונה אליך אחרי כל כך הרבה נסיונות לקבל מענה אצל אינספור רופאים, ללא הצלחה. אני בת 29, נשואה, לוקחת גלולות במשך כ-10 שנים (עם הפסקות קצרות). עברתי ניתוח להסרת ציסטה מהשחלה לפני כשנתיים. ועברתי בדיקת פאפ בשנה האחרונה שיצאה תקינה. במשך כל השנה האחרונה אני סובלת בתדירות גבוהה מאוד מבעיות שונות- דלקות בנרתיק, דלקות בשתן, פטריות, יובש, וירוס הפפילומה, דימומים וכאב בזמן יחסים, וכל פעם שאני לוקחת אנטיביוטיקה זה מוביל לבעיה אחרת, וגורר אנטיביוטיקה נוספת לתקופה ארוכה. אני לוקחת פרוביוטיקה, ושותה מיץ חמוציות. שומרת על היגיינה. ועדיין, שוב ושוב, חוזרות הצרות. בכל פעם שאני פונה לרופא/ה אני מקבלת מענה נקודתי לאותה הבעיה ולא הסבר כלשהו או המשך בדיקות על אף שאני מסבירה לכל אחד/ת מהם שאני לוקחת כמויות אדירות של תרופות ופרוביוטיקה ועדיין לא מצליחה להתאזן. אני ובעלי תקופות ארוכות לא יכולים לקיים יחסים, אני סובלת מכאבים ומהקושי הנפשי של חוסר הוודאות הזו. האם תדירות כזו גבוהה של בעיות עלולה להעיד על בעיה חמורה יותר שהרופאים לא מזהים? האם בעלי גם כן צריך לעבור טיפול כלשהו? האם אפשרי להיכנס להריון במצב כזה או שדלקות יכולות לסכן את העובר? אשמח אם תוכל להמליץ לי על דרך הפעולה הנכונה להמשך. תודה רבה, ל.

04/06/2015 | 23:12 | מאת: ד"ר סרג' טוניצקי

שלום לך עליך לבחור רופא אחד ולעבור את כל הבדיקות ובירור בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון