סטרואידים וגלולות למניעת הריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

29/05/2015 | 00:23 | מאת: אנונימית

שלום. אני נוטלת מזה זמן רב גלולות למניעת הריון מסוג אסטל .בערך מגיל 16 היום אני בת 23 . מזה זמן קצר התחלתי לעסוק בפיתוח גוף והתחלתי לצרוך סטרואיד בשם וינסטרול .השאלה שלי היא האם יש סכנה בצריכת הכדורים ביחד? האם אני מוגנת מהריון? האם אני פוגעת במערכת כלשהי? חשוב לציין שזהו סייקל של 8 שבועות וזה לא קבוע!!!!

29/05/2015 | 11:27 | מאת: ד"ר גיא שרים

לא מכיר את הסטרואיד שאת נוטלת. חושב שסטרואידים שלא באינדיקציה רפואית - זו בעיה משמעותית עם סיבוכים ארוכי טווח. לגבי השאלה הספציפית שלך, כדאי לך להתייעץ עם הרופא שרשם לך את הסטרואידים

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון