נגישות
נגישות

בטא

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופוריות

27/03/2015 | 13:40 | מאת: קרן

שלום רב, שבוע 5 ו4 ימים, בטא 19,000. באינטרנט כתוב בטבלאות שרמת בטא בשבוע 5 עד 7000. מעבר לרמת בטא גבוהה אין סימנים בעיתיים. האם זה עדיין יכול להיות תקין? אולי עובר גדול? האם עלול להעיד על הריון מולרי? או שבהריון מולרי מדובר ברמות בטא גבוהות בהרבה מזו? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

יש טווח נרחב של ערכי BHCG. אם אין כאבים ואין דימום ואין אירועים של זיהום בחצוצרות בעבר או גורמי סיכון אחרים, אין סיבה לחשוב על הפתולוגיות. פני לרופא מטפל בעוד כשבוע לראות שק הריון תוך רחמי ובכל כאב או דימום - פני גם

01/04/2015 | 21:28 | מאת: קרן

תודה רבה על תשובתך. מעדכנת שנבדקתי אצל רופא והאולטראסאונד היה תקין ומתאים לגיל ההריון. שוב תודה.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופוריות