פטריה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

29/09/2014 | 11:15 | מאת: x

שלום, אני בת 31.... לפני כמה חודשים פתאום הופיעה לי פטרייה בנרתיק(פעם ראשונה בחיים) ועוד יחד עם UTI....כל זה אחרי יחסי מין(מוגנים) עם בן זוג חדש....עבר אחרי אנטיביוטיקה ל-UTI וטבליות אגיסטן לנרתיק.... מאז עברו 3 חודשים והפטרייה שוב חזרה!הפעם אין את מי להאשים-לא יחסי מין, לא אנטיביוטיקה(לא נוטלת תרופות קבועות , כולל גלולות), שום דבר...אי אפשר להגיד גם שיש איזה לחץ נפשי מיוחד....הדבר היחיד שהוא לא בריא-עבודה במשמרות, חוסר שינה כרוני, והרס של שעון הביולוגי לגמרי... מה יכולה להיות הסיבה לקנדידיאזיס חוזר?(באופן כללי מרגישה טוב, כרגיל)... חשבתי על סכרת...מקווה שזה לא זה...מה עוד זה יכול להיות?

29/09/2014 | 20:08 | מאת: רינת

האם התופעה יכולה להיות קנדידה והאם ניתן למנוע פטריה בעתיד עם תכשירים כמו לקטל (והאם דרוש לו מרשם רופא)? תודה

01/10/2014 | 13:09 | מאת: ד"ר גיא שרים

2 אירועים של קנדידיאזיס אינן דבר חריג ואינו מחשיד לסכרת

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון