ביוץ ללא מחזור וללא היריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

21/08/2014 | 16:00 | מאת: עדי

שלום רב, ב-27.7 הייתי אצל הגניקולוגית, שביצעה אולטראסאונד פנימי ואיתרה ביוץ בשחלה שמאלית. מאז לא קיבלתי מחזור, ובבדיקות היריון ביתיות התוצאה היא שלילית - שאין היריון. האם יכול להיות מצב שהיה ביוץ (בודאות-שכן אותר בבדיקה ע"י הרופאה) ואין לא היריון ולא מחזור? יש לי תור לרופאה רק בשבוע הבא ואני בלחץ נוראי שמשהו לא בסדר אצלי. תודה.

22/08/2014 | 18:21 | מאת: פרופ' עופר פאינרו

לא ניתן לקבוע ב US בודאות שהיה ביוץ. רק הריון הינו הוכחה בדיעבד שהיה ביוץ. גם אם היה ביוץ - בהחלט לא חובה שיהיה הריון. כאשר יש הפרעה בביוץ, סדירות הוסת נפגעת. בברכה,

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון