יש לי כמה שאלות...

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

18/05/2014 | 17:08 | מאת: בובה

שלום, אני מתכננת היריון. יש לי תינוקת בת 9 חודשים שאותה הבאנו ב- IVF (יש לי שחלות פוליציסטיות), ועכשיו אני מנסה להרות באופן טבעי. מאז הלידה לא חזרתי לקחת גלולות, אני מרגישה שאני מבייצת באופן טבעי, וגם עוקבת כל חודש אחר מועד הביוץ בעזרת ההפרשות שלפני, ההרגשה של הכאב ביום הביוץ, ואף קבלת המחזור 14 יום אחרי. עד לפני חודש המחזור הגיע כל 33 יום, ובפעם האחרונה 28, וגם הפעם אני רואה ומרגישה שזה בערך כך. 1. במידה ומתרחשת הפרייה (לא ההשתרשות), ההפרשות אמורות להיגמר, או להמשיך עד שהביוץ נגמר? 2. קבעתי מסאג' זוגי לכבוד יום ההולדת של בעלי, האם זה מסוכן עבורי בעת ניסיון להרות? (אני מציינת שאני כרגע בביוץ, והמסאג' נקבע לעוד שבוע) 3. התחלתי לעשות פילאטיס לפני חודש, להמשיך או לעשות הפסקה? תודה רבה מראש ומתנצלת שזה היה ארוך...

22/05/2014 | 00:14 | מאת: ד"ר סרג' טוניצקי

שלום לך ההפרשות עלולות להמשך למרות ההפריה אין מניעה לעיסוי רפוטי ו פילטיס

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון