שרירן

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

30/03/2014 | 16:54 | מאת: שושי

שלום. אני בת 51, נשואה+3 ילדים. סובלת מסוכרת סוג 1. לפני כ-3 חודשים התגלה אצלי שרירן גדול. בדיקת רירית רחם - תקינה. לאחרונה עברתי בדיקת דם CA-125 ביום הראשון למחזור (לא נאמר לי שעדיף לא לבצע אותה במחזור). התוצאה היתה 129.40. לפני כ-3 חודשים שקיעת דם היתה 120. מדי פעם יש לי הפרשה חומה, עם מיחושים קלים. מהו הטיפול המקובל במקרה כזה? תודה.

30/03/2014 | 19:04 | מאת: ד"ר סרג' טוניצקי

שלום לך לפני הטיפול יש להשלים בירור כולל בדיקה חוזרת של CA 125 ובירור שקיעת דם מוגברת לאחר השלמת הבירור יש לחשוב אל צורך וסוג של הטיפול בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון