צוואר הרחם

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

24/10/2013 | 08:26 | מאת: ולריה

פניתי לרופא נשים לבדיקה שגרתית תקופה אחרי הלידה ... הוא אמר שצוואר הרחם שלי פתוח ויש שם איזשהו גוש שאינו יודע להגיד לי מה זה ....וניראה שהיה לי קרע בפנים בזמן הלידה אמרתי לו שלא כי תפרו רק מבחוץ ועל בפנים אפילו לא אמרו כלום.... הרופא הפנה אותי ל קולפוסקופיה ... שהתוצאה: דפורמציה של צוואר הרחם(אחרי לידה ) תעלת צוואר הרחם מופנת כלפי חוץ.... אמרה שכן היה קרע בפנים. האם כשרופא בדק אותי אחרי שילדתי לא היה אמור לפחות להגיד לי שהיה קרע שם.... פשוט ניראה לי שבכלל לא שמו לב לזה איאפשר לדעת לאן זה היה מוביל עם היה ניקרע יותר ... אשמח לשמוע דעה מיקצועית... מודה מראש

26/10/2013 | 20:00 | מאת: ד"ר בני פיינר

ולריה שלום, קשה לחוות דעה מבלי לבדוק ולהיווכח במה המדובר. קרע בצוואר הרחם בד"כ מורכב יותר לתפירה ולעיתים מצריך הרדמה מלאה. כמובן שיש מקום לעדכן אותך במצב ובטיפול. בברכה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון