כאבי בטן לאחר לידה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

17/08/2013 | 02:32 | מאת: קרן

שלום רב, אני שלושה וחצי חודשים לאחר לידה. ובמהלך החודש האחרון סובלת מכאבי בטן שבאים והולכים. המחזור בינתיים די סדיר. טרם ההריון סבלתי משחלות פוליצסטיות והכאב שאני חווה מזכיר במעט את כאבי הבטן טרום ההריון שאפיינו את התופעה. ברצוני לדעת האם יתכן שלמרות שהמחזור סדיר עדיין תיתכן תופעה של שחלות פוליצסטיות. איך אפשר לוודא שאכן הכאב הוא בגלל זה ולא בגלל משהו אחר. והאם יש צורך נטילת הורמונים לצורך הפחתת הכאבים? תודה מראש, קרן

17/08/2013 | 22:04 | מאת: ד"ר בני פיינר

קרן שלום, נדרשת בדיקה מלאה כדי לקבוע מה סיבת הכאב (לא תמיד ניתן לדעת בוודאות). תסמונת השחלות הפוליציסטיות אינה מעלמת בד"כ אבל גם אינה גורמת לכאב. בברכה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון