מיקופלזמה/אוראופלזמה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

26/11/2020 | 13:10 | מאת: דניאל

היי :) רציתי לשאול האם חיידקי האוראופלזמה/מיקופלזמה יכולים לעבור במהלך קיום יחסי מין גם אם משתמשים בקונדום? מעוניינת לקבל חוות דעת נוספת כיוון שאני סובלת מדלקת צוואר הרחם שנאמר לי ע"י גניקולוג שמומחה למחלות מין, שהדלקת נגרמה בעקבות חיידק מיקופלזמה הומיניס ועוד כמה חיידקים קטנים . לאחר שנתן לי אנטיביוטיקה זה עבר . הוא עוד אמר ששימוש בקונדום יועילו במידה נמוכה מאוד ושהחיידקים האלה כה נפוצים והדלקת שהם יכולים ליצור היא בלתי נחזית מראש ותלויה במצבו החיסוני של האדם . הוא אמר שניתן להימנע מחיידקים אלו רק ע״י הימנעות מקיום יחסים . תודה , דניאל

27/11/2020 | 15:17 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך קיימת סיכוי להדבק גם עם קונדום אך הסבירות הרבה יותר נמוכה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון