ממצא אולטראסאומד :ציסטות ב2 השחלות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

24/11/2020 | 19:36 | מאת: אנה

שלום רב,אמא שלי ביצע היום בפעם השנייה אולטראסאונד וגינלי ..לפני כ4 חודשים היא עשתה אולטראסאונד ומצאו לה ציסטה בשחלה השמלית.היום עשתה שוב את הבדיקה. צירפתי קובץ לגביי הממצאים רופאת הנשים הביא לה הפנייה לדופלר אגן לעוד כשבועיים ובדיקות דם.. אמא שלי ממש לחוצה אשמח לתשובה לגביי ממצאים אלו.המון תודה

25/11/2020 | 21:20 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך לא ניתן להגיד משהו לגבי ציסטות ללא תאור שלהם ובדיקות דם למרקרים, גיל האישה וכו, מומלץ לבצע כל הבירור ואז יהיה ברור פחותאו יותר על מה מדובר

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון