תחושת לחץ ורגישות בדגדגן

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

22/11/2020 | 20:39 | מאת: מודאגת

לראשונה לפני כמה ימים חוויתי פורקן מיני ידני עצמי (אוננות) אני מרגישה תחושת לחץ ורגישות יתרה בדגדגן , לא יודעת אם להגדיר כאב אבל האזור מורגש. אין תחושה של פגיעה חיצונית באזור , מרגיש שהוא פעיל /נפוח אבל הוא כלל לא נפוח זה הניסיון המיני הראשון שלי , האם ההרגשה הזו אמורה לחלוף ? זה ממש לא נעים במיוחד בישיבה . קראתי שזה משהו שכיח אבל אני מודאגת שזה לא יעבור. אם אני פונה לרופא הוא יכול לתת לי משחת אלחוש לאזור ? בנוסף התחיל לי גם תסמינים של דלקת בשתן , יכול להיות שזה הופך את האזור ליותר רגיש? או שאין קשר ? תודה

25/11/2020 | 21:14 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך כן התחושה עלולה להיות לאחר גירוי מיני ובד"כ חולפת ספונטני במידה ואי נעימות נמשכת מומלץ לפנות לרופא לקבלת טיפול אין קשר לדלקת בשתן בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון