כאבים בגוף לפני ביוץ

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

13/11/2020 | 07:27 | מאת: אנונימית

בת 34, מקבלת מחזור מגיל 8. מעולם לא הריתי (ולא ניסיתי להרות). בשנים האחרונות סובלת ממחזורים קשים וכבדים מאוד המלווים בכאבי תופת. עשיתי בדיקות דם ובדיקות הורמונליות לפני כשנה והכל יצא תקין. לאחרונה בכל חודש מספר ימים לפני מועד הביוץ אני סובלת מכל מיני מיחושים בגוף שבאים בבת אחת והולכים בבת אחת ברגע שהדימום החודשי מתחיל. חודש אחד סבלתי מכאבי גרון, חודש סבלתי מכאבים במפרק היד, וכו', כל פעם משהו אחר. כאבים ברמה בינונית ומטה, שיותר מטרידים מאשר כואבים. רציתי לדעת מה זה עשוי להיות, ואיך ניתן לבדוק את זה אם זה משתנה כל הזמן. אני סובלת מחרדות קשות ופוסט טראומה מה שמונע ממני להגיע לבדיקה פיזית אצל רופא נשים, אבל שוקלת לעבור בדיקת אולטסאונד שאיננה פולשנית בקרוב. אשמח למענה.

14/11/2020 | 17:24 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום לך, לא אוכל להגיד בדיוק למה את חווה את התסמינים שאת מתארת, יש צורך בבדיקה גינקולוגית ואולטרה סאונד. מה שכן, יש טיפול והוא גלולות. גלולות יעלימו את כאבי הביוץ ויחלישו את הוסתות (ואף יפסיקו אותם). מציע לפנות לבדיקת רופא נשים. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון