כאבי ביוץ בצד אחד של הבטן

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

24/10/2020 | 21:02 | מאת: תמר

ערב טוב, שאלה אינפורמטיבית.. מזה כשלוש שנים, לאחר לידתה של בתי הבכורה, אני ממש מרגישה את הביוץ מדי חודש בחודשו, כעין כאבים די חזקים בצד אחד של הבטן שנמשכים מספר שעות. בארבעת החודשים האחרונים (לא זוכרת מה קרה לפני. פשוט שמתי לב לעקביות בחודשים האחרונים) אני מרגישה את הכאבים רק בצד ימין (עברתי גם בדיקת אולטרסאונד גניקולוגי, לא בהריון, לפני כחודשיים ושם נצפה גופיף צהוב בצד ימין). שאלתי: האם יכול להיות שהביוץ מתרחש כל חודש באותו צד? האם עשויות להיות לכך השלכות כלשהן על תוחלת זמן הפוריות שלי? תודה

25/10/2020 | 20:52 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לפעמים מספר חודשים ברצף הביוץ עלול להיות מאותו צד אין לזה השלכות

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון