כאבים ברחם וגב תחתון לאחר הפסקת גלולות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

23/10/2020 | 14:34 | מאת: אודליה

היי מזה כשבוע אני סובלת מכאבים ברחם ממש התכווצויות שמקרינותלגב תחתון , לפני כשלושה שבועות הפסקתי גלולות לאחר שלקחתי במשך 7 שנים רצוף, האם יש קשר בין הכאבים לבין הפסקת הגלולות? אציין שעשיתי אולטראסאונד רחם ונמצא תקין .

23/10/2020 | 16:04 | מאת: ד"ר נילי רז

בעת נטילת גלוחות אין ביות. כשמפסיקים אותן חוזרים לבייץ. יתכן והכאבים הללו משניים לביוץ או לציסטה אחרי ביוץ. ואז זה קשור להפסקת גלולות. כמו כן יתכנו סיבות רבות לכאבי בטן, גם גינקולוגיות וגם לא גינקולוגיות ולכן יש להבדק כדי להבין מה יקור הכאב.

24/10/2020 | 19:42 | מאת: אודליה

היי תודה על התשובה שאלה נוספת: האם יכול להיות כאבי ביוץ במשך שבוע שלם?

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון